joi, 27 august 2015

Invata sa traiesti!

Omul decade prin ceea ce gandeste si se inalta prin ceea ce face. Lasa ceva in urma ta azi, pentru a reusi la batranete sa te bucuri pentru a doua oara.

Fii deschis la orice schimbare, dar ai grija sa nu pierzi din maini valoarea pe care ai strans-o pana acuma. Intra in joc pregatit sa pierzi, la fel de mult precum esti pregatit sa castigi, ... , dar si daca pierzi asigura-te ca nu pierzi si lectia pe care tocmai ai trait-o. Nu lasa lucrurile mici sa distruga realizarile mari. Si daca va fi sa pierzi ... imparte experienta si semenilor tai ... doar asa vei putea atinge nemurirea.

Pastreaza caracterul curat, precum plivesti pamantul de buruieni. Invata sa iubesti pamantul pentru ca din el se nasc roadele bucuriei, la fel cum si din caracterul tau se nasc lastarii verzi ce se vor transforma in stejarii succesului. Analizeaza fiecare succes pe baza buruienilor la care a trebuit sa renunti pentru al atinge.

Orice ai lasa in urma ta, invata sa taci, invata sa gasesti timp pentru a sta cu tine insuti si pentru a reflecta asupra a ceea ce ai gresit in drumul spre succes. Nu te judeca dupa numarul greselilor identificate ci dupa ceea ce vei face ca sa le remediezi.

Traieste in armonie cu natura si respecta regula celor 3R:
- Respect fata de sine
- Respect fata de ceilalti
- Responsabilitate

Inspiratie din "Regulile de viata" a lui Dalai Lama

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu